Matracok
Kategória:

Leírás

  • Táskarugós matracok
  • Boxspring matracok (30 cm magasságú)
  • Hideghab matracok
  • Memory habos matracok
  • Memory kókusz matracok
  • Vákummatracok
  • Biomatracok
  • Gyerekmatracok
  • Topperek

 


 

Táskarugós matracok: Legfőbb előnye, hogy a benne lévő rugók külön és egymástól függetlenül képesek mozogni. Ennek a lényege, hogy a matrac rugózata csak ott és olyan mértékben süllyed le ahol a teher nehezedik rá.

Boxspring matracok: Táskarugós matracok. 28 – 32 cm magasak. Létezik belőlük memory foam fedőréteggel.

Hideghab matracok: Nagy rugalmasságú rendkívül jó alaktartó-képességű és rendkívül tartós anyag. Mikrocellás felépítése azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. Ezáltal megelőzi a kényelmetlen nyomáspontok kialakulását.

Memory habos matracok: nyitott sejt szerkezetű, különleges nyomáspont eloszlató tulajdonságokkal rendelkező anyag. Erős és gyengéd igénybevétel esetén is visszanyeri eredeti formáját. A testsúlyt a memory foam részecskék egyenlő arányban osztják szét, a gerincnek tökéletes alátámasztást ad, így állandó marad a sejtek oxigén és tápanyag ellátása. Létezik belőlük heterogén memory foam, mely egy keményebb fekvőfelületet biztosít.

Vákummatracok: A vákummatracok különféle korszerű nagy rugalmasságú hab alapanyagokból készülnek. Nagy előnyük, hogy a csomagolásuk révén rendkívül könnyen szállíthatók. Van csak hideghab vagy hideghab memory változat.

Biomatracok: Ezekben az ágybetétekben ötvöződnek a természetes anyagok jó tulajdonságai. A kókusz, amely kiváló nedvesség és légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, a gerincoszlop kiváló alátámasztását biztosítja. A latex speciális kialakítása révén jól szellőzik, antiallergén, higiénikus és baktériummentes. 

Gyermekmatracok: A gyerek növekedése, fejlődése szempontjából fontos a gerincoszlop, nyak, hát megfelelő tartása a kényelmes, de ugyanakkor egészséges fekvés biztosítása. Ezek a matracok megteremtik a gyermek gerincének egészséges fejlődését, elegendő és pihentető alvást. A matracok szövete bőrbarát, antiallergén, magas hőfokon mosható. 5 féle rendelhető egészen a felnőtt méretig, azaz (120×60 – 200 x 90) cm-ig, vagyis 40 kg-tól 90-kg-ig.

Topperek: Felületjavító toppereket, elsősorban túl kemény fekvőfelület esetén ajánljuk. Használatával pihentetőbbé, komfortosabbá válik az alvás. Levehető, mosható aloe vera huzattal készül, ami amellett, hogy védelmet nyújt a baktériumok és a gombák ellen / nagyfokú higiéniát biztosít a felhasználó számára. Antidekubitusz kényelmi habréteg, topper memory (poha) topper memorica (keményebb fedőmatrac).