Textíliák
Kategória:

Leírás

FIGYELEM! Textíliáink szettben és önálló darabokban is megvásárolhatók.

 

 

Micro textilcsalád

Rendkívül puha, finom tapintású micro fiber anyagból készült termékcsalád. Kiváló légáteresztő képességgel rendelkező, jól szellőző termék. Huzat: 100% polyester microfiber | Töltet: szilikongolyó 100% PES

Szilikongolyó: szilikonos PES szálból készült töltet, amely rugalmas, göndör szálaival gondoskodik az Ön pihentető, nyugodt alvásáról. A rugalmas szálak könnyen elválnak egymástól, felrázhatóak, így optimálisan felveszik az alvó alakját. A szilikongolyó-töltet 60Co-on mosva sem veszít minőségéből és puhaságából, emellett a porra allergiás emberek számára is megoldást jelent, hiszen ezen a hőmérsékleten elpusztulnak az allergiát okozó atkák.

 


 

Smaragd textilcsalád

A magas hőfokon történő mosás védelmet nyút mind a poratkák, mind az egyéb élősködők és mikroorganizmusok ellen. Ez a 95 fokon mosható termékünk higiéniát és biztonságot nyújt Önnek és családjának. Allergiásoknak kiemelten ajánljuk. Huzat: 65% PES, 35% pamut | Töltet: párnák – szilikongolyó, paplan – hollowfieber

Hollowfieber: speciális anyag, amely biztosítja az egyenletes hőelosztást, csökkenti a hőmérséklet ingadozást, ezáltal megakadályozza a hideg zugok kialakulását az „alvóbarlangban”.

 


 

Levendula textilcsalád

A levendula az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövény. Levendula termékcsaládunkban alkalmazzuk a levendula illóolaj jótékony aromaterápiás hatását. Közismert a levendula nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatása, emellett a hirtelen hangulatváltozások kiegyensúlyozására is alkalmas. Amellett, hogy oldja a stresszt, serkentő frissítő hatása is van. A Levendula termékcsalád elősegíti a nyugodt, felfrissülést hozó alvást. Az illóolaj többszöri mosás (max. 40Co-on) után is megőrzi nyugtató hatását.

Huzat: 100 % PES mikrokapszulával | Töltet: szilikongolyó 100% PES

Mikrokapszula: a bőrrel való érintkezés / súrlódás során a hő hatására aktivizálódnak, kifejtik annak jótékony hatását.

 


 

Alpok textilcsalád

Hőszabályozása optimális, nedvesség elvezetése tökéletes a 100% pamut külső borításnak köszönhetően. Nyugodt alvást kínál melegebb klímájú hálószobában, illetve a nyári időszakban is.

Huzat: 100% pamut | Töltet: párnák – szilikongolyó, paplan – 100% tencel

Tencel: a farostban megtalálható cellulózból előállított természetes anyag, amely jó nedvszívó hatása miatt igen kedvelt. A Tencel egyesíti magában a különböző szálak előnyös tulajdonségait: a selyem finomságát, a polyester erősségét, a len hűvösen kellemes tapintását, a gyapjú melegét és a pamut nedvszívó képességét. További előnye az antibakteriális hatás, amit kiváló nedvszívó és vízzáró tulajdonságának köszönheti, ezáltal a Tencel-ben képtelenek megélni és szaporodni a baktériumok.

 


 

Szavanna textilcsalád

Természetes anyagok kedvelőinek ajánljuk a 100% gyapjúval és 100% pamuttal készült termékeinket. Száraz érzetet keltő, természetes anyag, antireumatikus és formatartó. Nagyon jól megőrzi a test melegét.

Huzat: 100% pamut | Töltet 100% merinó gyapjú

Gyapjú: természetes anyag, amely a juh testét borító, összefüggő bundát alkotó szőrzetet jelent. Igen kedvelt alapanyag, ami főleg kiváló meleg-tartó képességének, puhaságának, rugalmasságának, kellemes tapintásának köszönhet. Jó nedvszívó képessége miatt az éjszaka keletkezett izzadtságot hatékonyan magába szívja, száraz érzetet kelt, ezáltal kellemes és nyugodt alvást biztosít.

 


 

Antistressz textilcsalád

Az anyagba szőtt carbonszál, elnyeli a test által kibocsájtott elektromos mezőket és kivezeti a levegőbe (izonizáció). A test felszabadul a feszültség alól. Amikor csökken a bennünk-körülöttünk lévő sztatikus elektromosság, alvásunk mélyebb és nyugodtabb lesz.

Huzat: 99,4% micro PES, 0,6% carbonszál | Töltet: szilikongolyó 100% PES

Carbonszál további előnyei: elegáns motívumot hoznak létre a szöveten, örök-tartós hatása, természetes eredmény.

 


 

Memory Dream tesztilcsalád

Memory hab olyan speciális poliuretán hab, amelynek magas a viszkozitása és a sűrűsége. A memória hab megpuhul reagálva a test melegére, ezáltal gyorsan felveszi a rá nehezedő test alakját. Előnye, hogy a súly eltávolítása után gyorsan visszanyeri eredeti alakját. Kizárólag a huzata mosható.

Huzat: 100% PES mikrokapszulával | Töltet: memory foam

Aloe Vera huzat: a liliomfélék családjába tartozó gyógynövény. Védelmet nyújt a baktériumok, gombák ellen, nyugtató, regeneráló hatású, kellemes illatú anyag, amely megakadályozza a használat során a testszag kialakulását.