Memory párnák
Kategória:

Leírás

QMED Deréktámasz

Székhez, autóüléshez, fotelhez erősíthető deréktámasz. A memóriaszivacs anyagból készült deréktámasz ideális pozícióban tartja a gerinc deréktáji szakaszát, megelőzve ezzel a tartós ülőmunka során kialakuló derékfájást. Ajánlott autóvezetéshez, irodaszékbe, fotelba helyezve. Tépőzáras heveder segítségével rögzíthető az ülés támlájához.

 


 

QMED Utazópárna

Utazáshoz ideális nyakpárna. A nyaki gerinc optimális támasztását biztosítja. Kiválóan simul a nyak formájához. Memóriahabos párna. Ideális lehet tv nézéshez, hosszú autó utakhoz, repülőn vagy vonaton. A párna mérete: 30cm x 20cm x 9cm

 


 

QMED Hengerpárna

Memóriahabos henger nyak, láb, derék, térd támasznak. A QMED Hengerpárna ideális TV nézés, utazás vagy alvás közben. A huzatra erősített gumírozott öv segítségével könnyen az ülés fej- vagy háttámlájához rögzíthető. Az anatómiailag formázott párna tökéletesen idomul a nyak formájához. Használható láb, derék vagy térd alá támasznak is.

 


 

QMED Flexpárna

Flexibilis memóriahabos párna: Qmed Flex párna. Többfunkciós memóriahab párna, mely a belsejében található hajlékony és formatartó csuklópánt segítségével tartósan felveszi a kívánt formát. Használható a fej, a hát, a láb megtámasztására. Kényelmesebbé teszi a pihenést otthon, munkahelyen vagy utazás közben.